Andries Tunru & Beperkt Houdbaar
Dubbelcabaret
Twee cabaretvoorstellingen in één. Onder de noemer dubbelcabaret ziet u twee verschillende voorstellingen: de solovoorstelling 'Vlees, vis wal en schip' van Andries Tunru en een unieke improvisatievoorstelling van Beperkt Houdbaar (Stefan Hendrikx en Andries Tunru). Het duo heeft alvast een boodschap voor u, geïmproviseerd vanuit de auto. Die video kunt u hier bekijken.

Andries Tunru – Vlees, vis, wal en schip
Andries vult de ruimte met zijn spel en uw hoofd met zijn verhalen. Venijnig charmant, vreemd analytisch en met verbazend veel vaart. Denkt, draaft en doet. Maar wat als de broodnodige rust niet komt? De jury van de Koningstheateracademie over Andries in Vlees, vis, wal en schip: “Zeer sterke verteller, veel fantasie, goeie grappen: wat komt er de komende jaren een fantastische cabaretier bij op de Nederlandse podia.” Andries won de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival en de persoonlijkheidsprijs bij Cameretten.

Beperkt Houdbaar
In Beperkt Houdbaar improviseren Stefan Hendrikx en Andries Tunru - winnaars van het Amsterdams Studenten Festival 2015 én Nederlands kampioen improvisatietheater 2018 - aan de hand van input uit het publiek een complete comedyfilm. Iedere avond is uniek en het publiek bepaalt waar het verhaal over gaat. Stefan en Andries maken er een spannend, muzikaal en bovenal kneitergrappig verhaal van! Ze worden begeleid door pianist Joep Hullegie. Maar is het dan écht allemaal geïmproviseerd, of is er toch een soort raamwerk? "Die vraag krijgen we vaker, dat is voor ons het mooiste compliment", zegt Stefan. "Dan hebben we ons werk goed gedaan. Want nee, we spreken van tevoren niks af, het kan echt álle kanten op." De trailer van de voorstelling vindt u hier.

Meer informatie:
andriestunru.nl en wijzijnbeperkthoudbaar.nl

Foto: Jaap Joris Vens & Blinkfotografie


za 2 feb 20:30 - 23:00 theaterzaal
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden