Margriet Eshuijs
Journey (Solo)
Helaas kan deze voorstelling van Margriet Eshuijs niet doorgaan wegens ziekte. Kaarthouders krijgen persoonlijk bericht.  Wij wensen Margriet veel beterschap.


De toekomst werd langzaam onzichtbaar, maar de wereld liet zich zien in kleur, liet zich horen in muziek en ineens was er die andere weg, was er 'Journey' en kwamen er nieuwe songs op het pad en kregen de oude een hele andere klank en kleur.

Margriet Eshuijs zingt en vertelt over de liedjes die zich aandienden tijdens haar 'Journey' die zij maakt met haar hond Lola. Een wonderlijke verzameling intense liedjes. De jazzy vrolijkheid in Justin Timberlake’s 'Can’t stop the feeling' en de melancholie in 'Over the rainbow' uit the Wizard of Oz verstrengeld met de bijzonder mooie liedjes die Maarten Peters voor haar schreef, zoals 'God is asleep' en 'The shadows of your heart' (luister dit nummer hier op Youtube). Ze begeleidt zichzelf op haar gitaren, keyboard, ukulele, accordeon en octaafgitaar én arrangeert de liedjes ter plekke met eigentijdse looping-technieken.

Eshuijs laat de schoonheid van wat ze onderweg fotografeerde zien in beeldcollages als decor. Een eigenzinnig programma over de buigzaamheid van mensen, over liefdevolle herinneringen en nieuw gevonden geluk. Maar ook over de ongebreidelde lol met een labrador.

Margriet Eshuijs staat al 45 jaar op het podium en kreeg alle prijzen die er zijn, zoals drie Edisons en de Gouden Harp. Haar grote hits 'House for sale' en 'Black pearl' staan steevast in de Top 2000. Ze deelt haar kennis met liefde als zangdocent in haar bloeiende zangstudio en ze is geridderd in de Orde van Oranje Nassau voor haar verdiensten in de popmuziek. 

Margriet Eshuijs: zang, piano, gitaar, octaafgitaar, accordeon, ukulele, looping techniek 
samenstelling beeldcollages
Fotografie: Boy Eshuijs, Margriet Eshuijs
Technische realisatie: Lourens Bood 

Meer informatie:
margrieteshuijs.nl & Kijk op Facebook Journey


za 23 mrt 20:30 - 23:00 theaterzaal
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Afgelast