Steam Power
met Fay Lovski
Deze voorstelling is verplaatst van 25 april naar 5 april.


Steam Power is een nieuwe akoestische bluegrass/pop-formatie met topmusici uit de Nederlandse akoestische muziekscene. Het viertal bestaat uit: Joost van Es (viool, zang), Janos Koolen (zang, mandoline, banjo), Laurens Joënsen (zang, gitaar) en muzikale duizendpoot Fay Lovsky (zang, bas).

Een ontmoeting van vier gelijke geesten, waarbij de muziek groter is dan de som der delen. Van Thorshavn naar een boerenschuur bij het licht van een blauwe maan komt de machine op stoom. Onderweg op een bed van snaren worden verhalen gedeeld en melodieën uitgewisseld. Op zoek naar de zuiverste noot in een reis die nooit eindigt.

Deze vier muzikanten hebben hun sporen ruimschoots verdiend op podia in binnen- en buitenland en zijn op vele albums te horen. Ze speelden met onder meer Henny Vrienten, Frédérique Spigt, Kaz Lux, Douwe Bob en Magna Carta. Maar juist in een intieme zaal en niet in dienst van grote namen gebeurt het. Onderling gelijkwaardig kan de creativiteit vloeien en elk optreden is een nieuw avontuur met prachtige teksten en instrumentale virtuositeit. Een kleine impressie vindt u hier.

 'Steam Power is een Nederlandse akoestische superband, een stringband van absolute internationale topklasse' - Moorsmagazine

'Het debuut van Steam Power is een mooi gevarieerd album geworden, fijne liedjes (in het Engels of Nederlands) worden afgewisseld met sterke instrumentalen. Soms is er melancholie, maar vaak is er sprake van een vrolijk stemmende begeleiding, die getuigt van heel wat spelplezier. Steam Power maakte een sprankelende plaat waar je graag naar blijft luisteren' - Folkforum

Meer informatie:
steampowermusic.nl


vr 5 apr 20:30 - 23:00 theaterzaal
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden