Lucky Fonz III
'Buiten de lijnen'
Lucky Fonz III is natuurlijk één van Nederlands meest geliefde zangers, bekend van hits als ‘Ik heb een meisje’, ‘Linde met een E’ en ‘App Me’, en tv-programma’s als DWDD, Pauw en De Slimste Mens. Maar het theaterpubliek heeft Lucky Fonz inmiddels ook op een andere manier leren kennen; als bijzondere theatermaker, met shows waarin hij cabaret, kleinkunst en unieke liedjes combineert tot een onvergelijkbaar geheel.
Over zijn vorige theatershow 'Superlekker' schreef De Volkskrant: “Telkens opnieuw verrast Lucky Fonz met verrassende observaties en originele humor… een mix van muziek en verhalen die inderdaad superlekker te noemen is, ****”.

In 2020 keert Lucky Fonz eindelijk weer terug naar de theaters, met een geheel nieuwe show. In 'Buiten de lijnen' pakt Lucky Fonz de grote vragen aan, zoals ‘Wat is de zin van het leven?’ en ‘Waarom staat er die w in erwt?’ Naast de antwoorden brengt Lucky in 'Buiten de lijnen' wederom alle elementen die zijn shows zo origineel maken: mooie liedjes, aparte verhalen, humor, diepgang en - vooral - ontroering.

Foto: Janus van den Eijnden

Kijk ook op: luckyfonziii.com


za 1 feb 20:30 - 23:00 theaterzaal
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden