Kira en Pinar
De Kinderliedjes van Kira en Pinar

In verband met het corona covid-19 virus hebben we besloten om alle voorstellingen in maart voor nu te annuleren. Wij kijken naar alternatieve data.

Bestelde kaarten blijven geldig voor die nieuwe datum, die laten wij u zo spoedig mogelijk weten. Wilt u niet op de nieuwe datum wachten dan retourneren we het betaalde bedrag.

 “Wat zou daar liggen? Wat zou daar zijn? Als ik eens zou mogen spieken, even kijken wat er schuilt…”


Bezoek tijdens de Kinderliedjes van Kira en Pinar nieuwe plekken, ontdek geheimen en beleef avonturen. Laat je verrassen door leuke weetjes. Zing en dans mee op de muziek. Stap in een wereld vol fantasie. Reis je met ons mee? Of luister je eerst nog even naar 'Niet waar'?

Over de Kinderliedjes van Kira en Pinar
Kira Kool en Pinar Dönmez zijn twee zangeressen die kinderliedjes schrijven op ukelele en gitaar. De liedjes zijn aanstekelijk en leuk voor zowel jong en oud! Tijdens het liedjesprogramma mogen de kinderen volop mee doen. Soms door te zingen, soms door muziek te maken en soms door een personage te spelen. Het is een creatief concert waarbij de fantasie wordt geprikkeld!

Over Kira en Pinar
Kira en Pinar zijn veelzijdige performers die elkaar kennen door hun werk als muziekdocent. Hun fascinatie ligt bij de onbevangenheid en verbeeldingskracht van kinderen. Door middel van muziek, theater en interactie benadrukken Kira en Pinar de kracht van plezier en creativiteit. Ze maken performances voor iedereen die het kind in zichzelf omarmt.

Kijk ook op hun Facebook-pagina: facebook.com/kiraenpinar


zo 22 mrt 15:00 - 17:00 theaterzaal
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Afgelast