Linde Nijland & Bert Ridderbos

In verband met het corona covid-19 virus hebben we besloten om alle voorstellingen in maart voor nu te annuleren. Wij kijken naar alternatieve data.

Bestelde kaarten blijven geldig voor die nieuwe datum, die laten wij u zo spoedig mogelijk weten. Wilt u niet op de nieuwe datum wachten dan retourneren we het betaalde bedrag.Linde Nijland en Bert Ridderbos hebben samen al op veel plekken muziek gemaakt. Ze waren live op de Indiase tv, speelden in Bhutan, in Iran en bij een radiostation in Turkije, om maar eens wat te noemen. Een muzikale reis vol ontmoetingen, waarbij vaak geen taal nodig was, maar alleen muziek.

Die bagage nemen ze weer mee naar hun voorstelling in De Wegwijzer. Bert Ridderbos is een veelzijdige instrumentalist, die speelt op diverse gitaren, accordeon, cittern en banjo. En voeg daarbij de betoverende stem van Linde Nijland, voorheen van de Nederlandse folkband Ygdrassil. Het duo uit het Groningse Nieuwe Statenzijl brengt in De Wegwijzer mooie liedjes ten gehore. Groninger, Engelse en Amerikaanse folksongs, bekende en onbekende popliedjes uit de jaren '70. Sommige nummers zijn zelfgemaakt en andere heel oude traditionals. Een afwisselende avond dus!

Kijk ook op: lindenijland.nl


vr 20 mrt 20:30 - 23:00 theaterzaal
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Afgelast