Willem Vermandere

In verband met het corona covid-19 virus hebben we besloten om alle voorstellingen in maart voor nu te annuleren. Wij kijken naar alternatieve data.

Bestelde kaarten blijven geldig voor die nieuwe datum, die laten wij u zo spoedig mogelijk weten. Wilt u niet op de nieuwe datum wachten dan retourneren we het betaalde bedrag.

 Willem Vermandere: een bijzonder mens, een filosoof en begenadigd zanger/verteller. Maar daarnaast is hij ook nog beeldhouwer/schilder en schrijver. Zijn teksten zijn als literatuur en zijn muziek heeft een zuidelijk timbre. 

Hij kan als geen ander liedjes over het leven, personen, gebeurtenissen en de maatschappij op een conférence-achtige manier en met een unieke mimiek aan elkaar breien. Dit alles vindt zijn weerslag in zijn theaterprogramma. Een ‘concert’ van Willem is steeds een sfeervol programma met een mengeling van oud en nieuw werk. Willem mijmert over het heden, het verleden en de toekomst en de dingen die hem bezig houden. Hij schuwt daarbij de actualiteiten niet!

De pers over een optreden van Vermandere: “Twee uur Vermandere, de tijd vliegt voorbij!”
“Vermandere ontroert, vertedert en charmeert het publiek, houdt ze een spiegel voor en maakt ze aan het lachen”. “Onbegrijpelijk waarom theater-minnend Nederland deze intrigerende Vlaming nooit massaal in de armen heeft gesloten”.

Herman van Veen: “Zijn liedjes zijn als hout en steen, zijn wijsjes als van water, zijn wijsheid is van vroeger nog en voor heel veel later.”

Kijk ook op: willem-vermandere.be


zo 15 mrt 15:00 - 17:00 theaterzaal
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Afgelast