Ruud Hermans
Back in town
Mocht me nog een late vijftiger noemen, toen ik voor de eerste keer in De Wegwijzer bij Trudi en Arnout mocht komen optreden.  Was meteen verliefd op deze plek en de mensen. Nu ik dit schrijf ben ik 68, “pushin’ 70 in 2020” en mag nog altijd concerteren in De Wegwijzer. Het is “home away from home”, voor mij én voor de muziekanten die meekomen.

Deze avond zijn dat o.a. bassist Eric Coenen, zanger, gitarist Wim van de Vliert.
Ik kijk uit naar 70 worden en wil dat een jaar lang vieren met meer concerten dan in de voorbije jaren. Ben bezig met het schrijven van nieuwe liedjes en op zoek naar bijzondere covers die er voor mij toe doen. Liedjes die na veel beluisteren onder m’n huid kruipen en gaandeweg “van mij” worden, met bronvermelding natuurlijk. En het mooie is dat ik al die liedjes mag spelen met muzikanten die van “mijn” muziek houden. Ze omarmen met snarenspel. Wij zijn een team, Ruud & the MVP’s, mijn meest waardevolle spelers. 

2020 wordt een mooi muziek jaar. Zaterdag en zondagmiddags, 7 en 8 maart in De Wegwijzer, een bijzondere liedjesavond of middag met een ruime lach en ’n ingetogen traan . Wij genieten nou al, kom lekker meegenieten.


Ruud Hermans  

Kijk ook op: ruudhermans.nl
 za 7 mrt 20:30 - 23:00 theaterzaal
Kaartsoort
EntreekaartUitverkocht