Fred Delfgaauw
Met de bus naar "Paradijsvogels"


Hoe gaat dit uitje in zijn werk?
Dit is niet alleen een speciale voorstelling van Fred Delfgaauw, maar ook een De Wegwijzer-excursie!
De voorstelling van Fred Delfgaauw is op zaterdag 24 februari
om 20:30 uur. We verzamelen om 18:45 uur op het parkeerterrein bij de Roode Leeuw in Nieuw- en St. Joosland. Onderweg serveren we in de bus soep en broodjes. Naar verwachting zijn we rond ongeveer half twaalf à twaalf uur weer terug bij de Roode Leeuw.

Wij zorgen voor alles: het vervoer heen en terug naar de voorstelling én we nemen soep en broodjes mee voor onderweg. U hoeft dus alleen in te stappen en te genieten van deze fantastische voorstelling!


Over 'Paradijsvogels'
U kent ze wel. Ze zijn bijzonder. Volgens velen vreemd, lachwekkend. Fred Delfgaauw is geïntrigeerd door mensen die worden ervaren als een vreemde eend in de bijt, maar die in werkelijkheid paradijsvogels zijn. De manier waarop zij naar de wereld kijken gaat vaak gepaard met humor. En hebben ze misschien wel gelijk? Wie is hier nu gek?
Delfgaauw neemt u in zijn nieuwe voorstelling mee naar de straat in Den Haag waar hij is geboren. Daar woonden zijn Paradijsvogels. Zijn motto: er is niets tegen geloof, zolang je het maar niet zeker weet.
Na het grote succes van 'In de wachtkamer van de liefde' kan het publiek ook nu weer rekenen op humor en ontroering, die zo dicht bij elkaar liggen dat het schuurt. De meesterverteller en maker van een unieke vorm van totaaltheater weet zijn publiek opnieuw te boeien.

Herman van Veen zegt over Delfgaauw: “Fred is een gezelschap in zijn eentje en wij, het publiek, zijn prettig verbaasd, gaan naar huis en als we thuiskomen zeggen we: ‘Verrek, we zijn onze jas vergeten’”.
Volkskrant: “Delfgaauw is niet uit te leggen. Je MOET hem zien, je MOET hem meemaken.”
AD: “Niet voor niets ontving hij meerdere keren de Toneelpublieksprijs. Het publiek houdt van hem.”
za 24 feb 18:30 - 00:00 De Wegwijzer on Tour
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden