Marcel de Groot
DOOR
Deze voorstelling is jammer genoeg komen te vervallen. Kaarthouders hebben hierover inmiddels een persoonlijk bericht ontvangen.In 2016 toerde Marcel de Groot door het land met de voorstelling #HELD. Over een man die, jagend op vonkjes, tot het besef komt dat het thuis is waar het vuur brandt. Het programma werd lovend ontvangen en met zijn lied 'Woordenman' sleepte hij zelfs een nominatie voor de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs in de wacht. Een reprise kon dus niet uitblijven. Of beter gezegd: geen reprise zou een belediging zijn naar de zalen en het publiek.

Na die reprise is De Groot nu weer te zien met nieuw werk, onder de titel DOOR. De held heeft zijn leven op de rit. Die hobbel op de weg? Dat was een beer, niet gezien. Nieuwe liedjes, oudere liedjes, stokoude liedjes, een verhaal, enkele anekdotes. De Groot zal het allemaal even charmant weten te brengen, met koele humor en die donkerbruine stem. Lichtvoetig (ja echt), indringend (uiteraard) en immer oprecht (eerlijk waar). 

Dat alles dus, en dan ook nog samen met bassist Bart de Ruiter, die onder meer speelde met Fay Lovsky, Ellen ten Damme en in Concordia met Huub van der Lubbe.

Meer informatie:
marceldegroot.info

Foto: Pief Weyman


do 18 okt 20:30 - 23:00 theaterzaal
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Afgelast