Sjaak Bral
Sex met Sjaak
Sjaak Bral moet even het volgende kwijt:

"Sex is het lekkerste dat er is. Als ze ooit iets uitvinden dat lekkerder is... blijf ik het er gewoon bij doen. Sex is een onuitputtelijke bron van verwondering, mysterie en vooral vrolijkheid. 

Helaas worden de verworven seksuele vrijheden uit de jaren zestig en zeventig klakkeloos ingeleverd. De seksuele revolutie ligt in een spagaat. Aan de ene kant 'moet alles kunnen'. Dit zorgt voor vreemde capriolen in de slaapkamer. Cirque du Soleil is er niks bij.

Aan de andere kant wordt bloot verward met sex en dit leidt tot De Nieuwe Preutsheid. Onderbroek-douchen is regel, geen uitzondering. Vrouwentepels op Facebook zijn verboden. Naturisme sterft uit. Topless zonnen? Taboe. Zelfcensuur overwoekert de vrije wil. Amsterdamse ambtenaren worden opgedragen geen rokjes boven de knie te dragen. Op school beklagen ouders zich over de 'seksueel getinte' boeken van Ronald Giphart. Jan Wolkers is al helemaal onbespreekbaar. Ik besloot op onderzoek uit te gaan. Maar niet in de boeken.

De afgelopen vijf jaar dompelde ik mij onder in zowat alle vormen van sex. Van de gogobars in Thailand tot de darkrooms van Den Haag. Swingerparties, SM-feesten, Tinder en Grindr: ik heb het allemaal ervaren (met instemming van mijn partner). Het resultaat is een cabaretvoorstelling die voelt als één groot hoogtepunt.
 
Sex met Sjaak: een hartstochtelijk, humorvol pleidooi voor stomende sex."

 
Meer informatie:
sjaakbral.nl

Foto: Ministerie van Beeldvr 18 jan 20:30 - 23:00 theaterzaal
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden