Mannen van Naam
Waargebeurd
De drie leden van Mannen van Naam stonden jaren geleden aan de basis van Pater Moeskroen. Nu gaan ze een bijzondere samenwerking aan met violiste Sylvia Houtzager, bekend van Edison-winnaar Flairck.

In korte tijd hebben de Mannen van Naam indruk gemaakt in de Nederlandse theaterwereld. Met hun vrolijke folk-deunen, prachtige kleinkunstliedjes en autobiografische verhalen hebben ze al heel wat zalen opgezweept, ontroerd en aan het lachen gekregen. Nu wordt daar dus nog een dimensie aan toegevoegd. Met het virtuoze vioolspel van Sylvia Houtzager zullen de Keltische deunen nog krachtiger klinken en de ontroerende liedjes nog gevoeliger, mede dankzij haar sfeervolle harpspel.

De mannen zelf beschikken over een indrukwekkend arsenaal aan snaarinstrumenten en fluiten, waarbij ook doedelzak en accordeon niet ontbreken. Samen met Sylvia brengen zij een prachtig muzikaal programma dat op een hilarische manier aan elkaar gepraat wordt. Die verhalen hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal WAARGEBEURD. Dat dit viertal muzikanten ook in de winter de zon kan laten doorbreken, blijkt bijvoorbeeld uit het opbeurende 'Mooie mensen'.

Meer informatie:
mannenvannaam.nl


vr 25 jan 20:30 - 23:00 theaterzaal
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden