Joop Visser & Jessica van Noord
Voor Kees en Annie
Joop Visser en Jessica van Noord zijn sinds 2004 een duo. Tweestemmig brengen ze nummers die geregeld druipen van het sarcasme en de maatschappij een fijne spiegel voorhouden. Luister bijvoorbeeld eens naar 'Doe eens normaal man' of 'De grootste leugenaar'. Te boeken voor feesten en partijen, maar ook geregeld vastgelegd op cd.

Zo hebben Joop en Jessica eind juni hun nieuwste 'cadeau-cd' ten doop gehouden, die u dus uzelf en anderen cadeau kunt doen. Op de cd staan 21 nummers uit de verschillende 'series' van het duo, zoals de maatschappelijke, de romantische, de dieren-, de meezing-, de aardrijkskundige, de filosofische, de sport & recreatie- en de vaderlandse serie. Voor elk wat wils dus. En, ook leuk: in het artwork van het boekje zit een lege wolk waar u de naam van de gelukkige krijger (of van uzelf natuurlijk) in kunt schrijven.

Op de voorkant van de cd staat een door Meike Brandsma ontworpen West-Fries landschap. En in een wolk staat 'Voor Kees en Annie'. Dat is uiteraard allemaal geen toeval. Kees en Annie zijn twee West-Friezen, en zoals Van Noord zelf zegt: 'de geweldenaren van Dorpshuis de Schalm in Westwoud waar al wij vele malen hebben opgetreden en waar het voelt als thuiskomen. Wij vinden het leuk om deze cd op te dragen aan hen, als hommage, als verrassing.' De cd-titel past bovendien uitstekend in een reeks, na 'Voorleen', 'Voormary' en 'Voor Thea en Ben'.
Zoals gezegd: Joop en Jessica spelen vooral op besloten feesten en op plaat. En heel soms nog in 'het openbaar'. Laten ze daar nu net het podium van De Wegwijzer voor hebben uitgekozen. Dat kan alleen maar een feestje worden!
 
Meer informatie:
joopvisser.nl en Jessica's blog


zo 7 okt 15:00 - 17:30 theaterzaal
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden